Hlavní obsah

Plzeňané zauvažují nad tím, jak chtějí žít v roce 2035

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K odpovědi na otázku, v jakém městě chtějí Plzeňané žít v roce 2035, vyzývá od začátku roku do konce ledna Útvar koncepce a rozvoje města Plzně.

Foto: Petr Ježek

Útvar koncepce a rozvoje města Plzně vyzývá: Řekněte nám, jakou chcete mít Plzeň v roce 2035

Článek

Odpověď je možné zaslat prostřednictvím kontaktního formuláře na www.ukr.plzen.eu nebo na adresu Útvar koncepce a rozvoje města Plzně, Škroupova 5, 305 84 Plzeň.

„Těšíme se, že se od Plzeňanů dozvíme, jak by chtěli, aby Plzeň vypadala za víc než patnáct let, kam by podle nich měla směřovat. Odpovědi se stanou podkladem při přípravě nové vize města. Na jaře se pak se zájemci sejdeme a budeme se zabývat náměty, které by neměly ve strategickém plánu chybět,” uvedla ředitelka Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně Irena Vostracká.

„V rámci analytické části, kterou v prosinci schválilo zastupitelstvo města, jsme definovali šest nejdůležitějších pozitiv, na nichž je třeba dále stavět, a osm potenciálně problematických oblastí, s nimiž budeme konfrontováni. Přejeme si, aby byla Plzeň přitažlivá pro lidi. Proto se obyvatel ptáme, jak Plzeň vidí, v čem by měla být podle nich za víc než patnáct let výjimečná,” doplnila Eva Velebná Brejchová z téže organizace, která má koordinaci zpracování nového strategického plánu města na starosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám