Hlavní obsah

Plzeň zažila pátý ples učitelů

Novinky, Marek Velebný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 23.března se v sále Měšťanské Besedy v Plzni konal Pátý ples učitelů plzeňského kraje, organizovaný agenturou Excellent Plzeň s.r.o., který přivítal jaro tancem. Ples slavnostně zahájil primátor Plzně Martin Baxa spolu s moderátorkou Markétou Čekanovou.

Foto: Marek Velebný

Primátor Martin Baxa spolu s moderátorkou Markétou Čekanovou zahajují ples

Článek

Letošní ples učitelů plzeňského kraje se konal pod záštitou náměstka hejtmana Plzeňského kraje pro oblast školství, mládeže a sportu Jiřího Stručka. Tradičně k dobré zábavě hrál orchestr Miroslava Novotného.

Ples zahájila moderátorka Markéta Čekanová spolu s pedagogem i primátorem města Plzně v jedné osobě - Mgr. Martinem Baxou. Na její dotaz, zda návštěvníci plesu ho uvidí tančit, prohlásil, že to bude asi jednou, dvakrát za večer, ale že jsou na plese jiní pilní tanečníci a tanečnice. Jako příklad uvedl ředitelku knihovny města Plzně Mgr. Helenu Šlesingerovou. Ples organizovala agentura Excellent Plzeň s.r.o. s paní Annou Šperlovou.

Během večera diváci viděli tři předtančení: Westernové, Zpívání v dešti a Roztančené jaro 1945 v Plzni. V přísálí dámy mohli využít kosmetické služby a upomínkové tetování. Někteří si mohli vyzkoušet multifunkční tabuli, kde si mohli zkoušet na čas skládat slova a věty.

Nedílnou součástí plesu byl i sekt na přivítanou nebo tombola, jejiž hlavní cenou byl zájezd do Anglie. Pro tanečníky a tanečnice byla připravena i čokoládová dámská volenka.

Tanečnímu orchestru Miroslava Novotného jako bonus vypomohly zpěvem slavné celebrity Helena Vondráčková, Alla Pugačeva a Whitney Houston, všechny tři v podání slečny Viki z Travesti show Plzeň.

Sál Měšťanské Besedy nebyl úplně plný a proto si tanečníci i tanečnice mohli plně vyuchutnat tuto báječnou možnost společenského tance. Návštěvníci se mohou již dnes těšit na další ples učitelů plzeňského kraje za rok 22.3.2013.

Reklama

Výběr článků

Načítám