Hlavní obsah

Pirát a pirátka provedou výstavou Odysseova dobrodružství na Chvalském zámku

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrodružný víkend s pirátem, pirátkou a interaktivní výstavou Odysseova dobrodružství připravil pro děti i dospělé Chvalský zámek v Praze-Horních Počernicích. V sobotu 24. ledna bude výstavou i zámkem provázet udatný pirát, o den později nezdolná a smělá pirátka.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Interaktivní výstava Odysseova dobrodružství aneb Staň se hrdinou, baví děti sama o sobě. A což teprve když mají možnost, aby je výstavou provedli větrem ošlehaný pirát nebo odvážná pirátka Evelína, která se jen tak s něčím nepáře!

Dobrodružná sobota na zámku s pirátem vás čeká 24. ledna mezi 10. a 17. hodinou. Děti budou veslovat na opravdové lodi, plnit úkoly a soutěžit jako praví hrdinové. Stanou se Odysseem a radit jim bude statečný pirát, který Odysseovi kdysi pomohl v nesnázích, polepšil se a funguje teď spíše jako námořník.

Pirát ukáže dětem celý zámek, provede je výstavou a bude vtipnou a zábavnou formou vyprávět některá Odysseova dobrodružství a vtahovat formou her děti do dění.

V neděli 25. ledna piráta vystřídá krásná a odvážná pirátka Evelína.

Prohlídka s pirátem či pirátkou trvá 40 minut, začíná vždy v celou hodinu mezi 10. a 17. hodinou, poslední prohlídka začíná v 16 hodin. Po skončení prohlídky můžete na zámku ještě zůstat, jak dlouho budete chtít a užít si výstavu co nejvíc.

Reklama

Výběr článků

Načítám