Hlavní obsah

Pesweb.cz v rámci akce Naplň misku obdaroval opuštěné psy

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nadační fond Psí Naděje provozující web pesweb.cz v rámci své sbírkové akce Naplněné misky obdaroval granulemi opuštěné pejsky ve čtyřech zařízeních starajících se o opuštěné pejsky. Celkem 64 pytlů granulí putovalo do útulků Klášterec nad Ohří, Bull Azyl Čáslav, Rafael a Voříškov.

Foto: freeimages.com

Cílem Nadačního fondu Psí Naděje je pomáhat opuštěným nebo týraným psům, podporovat psí domovy, útulky a všechny, kterým není lhostejný osud pejsků.

Článek

Akce Naplněné misky je určena pro psy v útulcích. Naplnit misky lze jedenkrát denně. Zobrazením stránky http://www.pesweb.cz/cz/naplnte-misky se připočte 0,1 misky (např. 1000 uživatelů může naplnit 100 misek denně). Aktuálně naplněné misky se přičítají do denních statistik. Naplněné misky za uplynulý měsíc budou do vybraného útulku zaslány vždy během následujícího měsíce. 

Akci Naplněné misky pořádá na webu pesweb.cz Nadační fond Psí Naděje, který vznikl v září 2011. Jeho hlavním cílem je pomáhat opuštěným nebo týraným psům, stejně jako podporovat psí domovy, útulky a osoby z řad soukromých ochránců zvířat, kterým není lhostejný osud našich nejlepších čtyřnohých přátel. 

S komunikací Nadačního fondu Psí Naděje bude od letoška pomáhat Tomáš Kopečný – TOPART MEDIA.

Základem spolupráce bude komunikace nejen témat souvisejících s činností Nadačního fondu Psí Naděje, ale také fondem provozovaného webu www.pesweb.cz, který svým uživatelům nabízí přehledné a jednoduše dostupné informace ze světa psů.

Více informací na www.psinadeje.cz nebo www.pesweb.cz.

Související témata:

Výběr článků

Načítám