Hlavní obsah

Pěší zóna Anděl v Praze představí neziskové organizace

Novinky, Luděk Sefzig

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmý ročník Dne neziskových organizací na území MČ Praha 5 se uskuteční 2. září od 10 do 18 hodin na pěší zóně Anděl.

Foto: Archiv MČ Praha 5

V rámci Dnů neziskových organizací se představí několik desítek neziskovek, například i UNICEF

Článek

„Cílem akce, kterou městská část sama pořádá, je zvýšit osvětu o fungování neziskových organizací v Praze 5 a informovat o nabídce sociálních služeb i záchranné síti,“ uvedl 1. zástupce starosty Petr Lachnit (ANO), který nad dnem převzal záštitu.

Záštitu dále převzali zástupkyně starosty Marie Ulrichová-Hakenová nad tematickou částí Humanitární pomoc, lidská práva, národnostní menšiny a životní prostředí, zastupitelka Diana Bubníková (PRO) nad tematickou částí Dobrovolnictví, Sociální oblast a zdraví a zastupitelka Vlasta Váchová (ČSSD) nad tematickou částí Sociální oblast a zdraví, výchova a vzdělávání.

Dny neziskových organizací mají dlouhodobý přínos pro Prahu 5 a její obyvatele, kdy poskytují ucelený přehled  organizací fungujících pro občany městské části Praha 5. Široké veřejnosti se představí neziskové organizace aktivní ve vzdělávání, dobrovolnictví, oblasti lidských práv nebo v oblasti životního prostředí.

Celá akce je pro návštěvníky zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám