Hlavní obsah

Patricia z Kelly Family je v Praze

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Členka legendárních Kelly Family, která se nesmazatelně zapsala do hitparád svou písní First Time, k níž byl klip natočen v Praze, přiletěla ve středu pozdě večer do Prahy. Zde vystoupí v pátek v sále Na Marjánce se svým programem Favorites.

Foto: Milan Papežík

Paricia konečně přijela do Prahy

Článek

"Máte tady zimu, jako v Německu", prohlásila hned po příletu. Praha je podle ní nejhezčí město Evropy, hezčí než například turisty zničená Paříž.

Na své fanoušky se velice těší a ráda se s nimi setká také po koncertě. Po příletu se cítila velice odpočatě, a v příštích dnech toho mnoho podnikne.

Ve čtvrtek se Patricia bude věnovat médiím a prohlídne si také různé pražské památky. Odpoledne se setká s novináři v muzeu voskových figurín Grévin, kde by se například chtěla setkat s Karlem Gottem (i když bohužel jen ve voskové podobě). Ten je pro ni velikánem a při vyslovení jeho jména si ihned začala pobrukovat známý hit Včelka Mája, který je populární i v Německu.

"Opravdu to bude zajímavá zkušenost, je to pár měsíců, co naši fanoušci sepisovali petici, aby muzeum voskových figurín v Berlíně nechalo vyrobit podobizny všech členů Kelly Family. Podpisů se sešlo několik tisíc, ale bohužel vyrobit 9 figurín by bylo více než nákladné," podotkla Kellyová.

Večer Patricia plánuje se svými přáteli navštívit jednu vyhlášenou pražskou restauraci.

Pátek už však bude pracovní, od 19:00 hodin vystoupí ve víceúčelovém sále Na Marjánce v Břevnově v rámci turné Favorites. Na tento koncert jsou ještě zbylé lístky k zakoupení v síti Eventim.

Reklama

Výběr článků

Načítám