Hlavní obsah

Pár tónů pro Bulovku II má opět pomoci dětským pacientům

Novinky, Martin Šalek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díky všestrannosti lékaře ortopedické kliniky Nemocnice Na Bulovce Martina Ošťádala, který kromě své profese má i hudební nadání, proběhne 30. května v pražském Motoráj clubu v Praze 9 v 18,30 hodin druhý benefiční koncert „Pár tónů pro Bulovku II“.

Foto: Martin Šalek

Plakát na benefiční koncert

Článek

Získané peníze poslouží na vybavení pokojů pro dětské pacienty z celé republiky, kteří v Nemocnici na Bulovce kvůli náročným operacím tráví dlouhé týdny.

Kromě hlavního vystoupení kapely Tupá kudla účast přislíbili i My3.avi a Parental Advisory. Proběhne i aukce zajímavých suvenýrů, kde si přijdou na své sběratelé různých zaměření.

Sportovní fanoušci určitě nepohrdnou možností získat podepsaný dres, ve kterém brankář Petr Kouba hrál poprvé za fotbalovou reprezentaci v roce 1991 nebo podepsaný dres, ve kterém Petr Čajánek hrál při Utkání hvězd 2005, v němž výběr české hokejové extraligy porazil v v Ostravě slovenský extraligový výběr jednoznačně 14:6.

Tenisové fanoušky možná zaujme tenisák podepsaný českými tenistkami Lucií Šafářovou a Klárou Zakopalovou. K dispozici bude i kytara s podpisy kapely Chinaski, tričko kapely Tupá kudla aj.

Přispět navíc může každý zasláním libovolné částky na účet (je třeba uvést i variabilní symbol) č. účtu: 5177551003/2700, variabilní symbol: 2146

V prvním ročníků Pár tónů pro Bulovku, který proběhl vloni v červnu, se na podporu dětského oddělení ortopedické kliniky Nemocnice Na Bulovce podařilo vybrat úctyhodných 35 tisíc korun.

„Jsem moc spokojený, že akce měla takový úspěch. Rozhodli jsme se, že Pár tónů pro Bulovku bude mít v příštím roce pokračování. Tak jako ve filmové branži platí, že každá úspěšná „jednička“ musí mít svou „dvojku“ nebo rovnou celou sérii,“ radoval se loni po akci iniciátor Martin Ošťádal a dodal: „Těším se, jakou radost budou mít naši dětští pacienti. Peníze investujeme do nákupu velkých televizorů, aby při pobytu na Bulovce mohli sledovat své oblíbené pořady a pohádky v lepší kvalitě.“

Projektu Pár tónů pro Bulovku drží palce i ředitel nemocnice: "Podobným akcím fandíme a organizátorům a přispěvovatelům moc děkujeme. Když vidím, jak hudba dokáže úžasně pomáhat, mrzí mě, že jsem se sám v dětství na nějaký nástroj nenaučil hrát," komentuje snahu lékaře z ortopedie ředitel Nemocnice Na Bulovce Petr Zajíc.

Motoráj club

Motoráj club Novovysočanská 85

Motoráj club Novovysočanská 85 Praha 9, Krejcárek

Motoráj club Novovysočanská 85 Praha 9, Krejcárek http://www.motorajclub.cz/

Motoráj club Novovysočanská 85 Praha 9, Krejcárek http://www.motorajclub.cz/

Motoráj club Novovysočanská 85 Praha 9, Krejcárek http://www.motorajclub.cz/ Další informace o akci

Motoráj club Novovysočanská 85 Praha 9, Krejcárek http://www.motorajclub.cz/ Další informace o akci https://www.facebook.com/events/575515232482392/

Motoráj club Novovysočanská 85 Praha 9, Krejcárek http://www.motorajclub.cz/ Další informace o akci https://www.facebook.com/events/575515232482392/

Motoráj club Novovysočanská 85 Praha 9, Krejcárek http://www.motorajclub.cz/ Další informace o akci https://www.facebook.com/events/575515232482392/ Televizní ohlédnutí za loňským prvním a úspěšným ročníkem Pár tónů pro Bulovku

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10116288835-z-metropole/212411058230031/obsah/213287-doktori-bulovky-detem/

Reklama

Výběr článků

Načítám