Hlavní obsah

Pálavské vinobraní připomíná fotosoutěž

Novinky, Dana Smrčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mikulov se druhý zářijový víkend rozrostl o 45 tisíc lidí. Přilákalo je tam Pálavské vinobraní. Kdo během něj fotografoval a podařilo se mu pořídit neotřelé snímky, neměl by je zapomenout přihlásit do soutěže. Vyhlásila ji Mikulovská rozvojová ve spolupráci s firmou Aaron. Uzávěrka je už 25. září.

Foto: archiv Aaron
Článek

Pálavské vinobraní Vaším objektivem je název druhého ročníku fotosoutěže. „Porota složená z profesionálních fotografů, zástupců města, Mikulovské rozvojové, firmy Aaron a laické veřejnosti vybere tři nejvydařenější snímky, případně ještě udělí zvláštní cenu poroty. Hodnotí se především originalita a nápad, ale také celkový umělecký dojem,“ uvedla Sylva Chludilová ze společnosti Mikulovská rozvojová.

Autor top fotografie se může těšit na poukaz na foto či video zboží v hodnotě 1500 Kč od firmy Aaron, šest lahví přívlastkových vín, tričko s logem Pálavského vinobraní a poukaz na dvě permanentky na Pálavské vinobraní 2012. Hodnotné ceny čekají také na další dvě místa. Dvacet vybraných snímků přihlášených do soutěže navíc město Mikulov představí příští rok veřejnosti během zvláštní výstavy.

Autoři fotografií pořízených na letošním Pálavském vinobraní musí být starší osmnácti let, jeden člověk může přihlásit maximálně tři snímky, a to ve formátu JPG spolu s vyplněnou přihláškou na adresu chludilova@mikulov.cz. Datová podoba snímků musí mít přitom minimální rozměr A4 při rozlišení alespoň 300 DPI.

„Soutěžící navíc poskytuje organizátorovi nevýhradní licenci k užití fotografií k propagaci organizátora, soutěže a akce samotné, a to bez nároku na honorář a bez časového a teritoriálního omezení,“ doplnila jednu z podmínek soutěže Chludilová s tím, že uzávěrka je 25. září ve 23 hodin.

Bližší informace a přihlášku ke stažení nabízí www.palavske-vinobrani.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám