Hlavní obsah

Pacienti s neurologickými obtížemi se v Ostravě dočkají potřebné péče díky nové ambulanci

Novinky, Lucie Drahošová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Akutní neurologické obtíže, následky cévní mozkové příhody, ale i obtíže spojené s Parkinsonovou či Alzheimerovou chorobou budou moci pacienti z Ostravska řešit v nové ambulanci, kterou již brzy otevře Hornická poliklinika, člen skupiny AGEL.

Foto: Lucie Drahošová
Článek

Neurologická ambulance zaměřená na diagnostiku i léčbu neurologických obtíží dospělých zahájí provoz 1. září.

„Nová neurologická ambulance je určena dospělým pacientům s akutními neurologickými obtížemi, ale třeba i lidem po prodělané cévní mozkové příhodě nebo osobám, které trpí Parkinsonovou či Alzheimerovou chorobou,“ informoval Ing. Přemysl Kantor, MBA, jednatel Hornické polikliniky.

Spektrum nabízené péče zahrnuje jak diagnostiku, tak i léčbu pro všechny, kterým již byly neurologické obtíže diagnostikovány, a hledají vhodné pracoviště pro terapii.

„Komplexní výčet poskytovaných služeb zahrnuje také provázanost s dalšími diagnostickými metodami jako je CT či magnetická rezonance nebo i možnost navazující rehabilitační péče ve spolupráci s Vítkovickou nemocnicí v Ostravě,“ dodal Přemysl Kantor s tím, že otevření nové neurologické ambulance je reakcí na nárůst počtu požadavků ze strany klientů.

K vyšetření do nově otevřené neurologické ambulance je možné se objednávat od září každý všední den od 8 do 14 hodin. Ambulance bude otevřena od 1. září vždy ve čtvrtek a pátek od 7 do 14 hodin a zájemci ji najdou ve druhém patře polikliniky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám