Hlavní obsah

Pachatelé okradli dva muže pod pohrůžkou bodnutí jehlou

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již před měsícem došlo k přepadení dvou mužů, při kterém zloději použili jako zbraň injekční stříkačku. Mířili s ní do obličejů dvou okradených mužů.

Foto: Policie ČR

Pachatelé přepadení, při kterém použili jehlu.

Článek

Případ se stal na konci měsíce června v ulici Na Rybníčku v Praze 2. Dva dosud neznámí pachatelé přistoupili k lavičce, na níž seděli dva muži ve věku 24 a 18 let a pod pohrůžkou bodnutí injekční stříkačkou se dožadovali cenností.

Ke staršímu okradenému muži přistoupil pachatel a namířil mu stříkačkou do obličeje. „Pod hrozbou ublížení na zdraví mu bezprostředně poté prohledal kapsy a odcizil mobilní telefon, krabičku cigaret a jiné osobní věci,“ sdělila tisková mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Mladšího muže pachatelé okradli stejným způsobem a pak z místa utekli. Při útěku je zachytili bezpečnostní kamery a policie tak zná přibližné popisy pachatelů.

„Oba jsou ve věku přibližně 20 let. Jeden světlé pleti, měl na sobě červenou bundu s tmavými rukávy a černé kalhoty. Druhý je tmavší pleti, měl na sobě černou čepici s kšiltem, pruhované triko a modré kalhoty,“ dodala Kropáčová.

Případné informace o pachatelích činu mohou občané volat na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám