Hlavní obsah

Outdoorová Ostrava přilákala zájemce o sport, adrenalin, zábavu i poučení

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Outdoorová Ostrava v okolí obchodního a zabavního centra FORUM Nová Karolina přilákala mnoho diváků a zájemců o sport, adrenalin, zábavu a poučení. Akce, která se konala v sobotu 27. září, předchází Festivalu outdoorových filmů.

Foto: Josef Zajíc

Outdoorová OSTRAVA 27.9.2014. Záchranářské práce z vrtulníku.

Článek

Od 10 hodin se v okolí obchodního a zábavního centra FORUM Nová Karolina stále něco dělo. Pro zájemce byl přichystán fyzický náročný divoký býk, bungee running, trampolína pro všechny, lepící stěna, motorové čtyřkolky pro děti, skákací hrad, paragliding ve městě, zorbing, projížďka na netradičních kolech, prohlídka přenosového vozu Televize Noe a také interaktivní prezentace Besip.

Atraktivní byla ukázka Bike trialu Petra Krause. Ve 13.45 hodin přiletěl na louku do areálu vrtulník Zdravotnické záchranné služby Moravskoslezského kraje. Záchranáři ukázali slaňování za letu a vyprošťování zraněného z nepřístupného terénu. Diváci si mohli vrtulník prohlédnout zblízka.

V 15.45 hodin byl proveden exhibiční seskok parašutistů z letadla. Před Karolinou se konaly závody a exhibice Horsefeathers Free SKI. Večer předvedlo Duo Fatale žonglérsko-artistické vystoupení v rytmech novodobého swingu, konal si koncert skupiny Bandaband.

Uvnitř OC FORUM Nová Karolina byla pro odvážné zájemce připravena lanová dráha z druhého do prvního poschodí, lezecká stěna a další adrenalinové atrakce.

Vynikající taneční vystoupení v rytmu electric boogie a break dance předvedli Patrick Ulman a David Pargáč. V 19.15 akci zakončilo Duo Fatale ohňovou show.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám