Hlavní obsah

Ostravská klubová noc PENDL rozproudí centrum města

Novinky, Tereza Bednaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 6. února bude Ostrava hostit jednu z největších událostí klubové sezóny. Co návštěvníky čeká? Jedna noc, šest klubů a třicet kapel. To vše za jedno vstupné v centru Ostravy.

Foto: Archiv Pendl
Článek

Páteční noc bude v Ostravě patřit nevídané klubové akci. Multižánrový hudební festival PENDL představí známá jména české scény jako například Vypsaná fixa, WWW neurobeat nebo třeba hiphopové PSH. Rovněž však nabídne prostor pro lokální stálice, mezi které se dají počítat ostravští Bandaband, frýdečtí Downbelow či karvinští Sakumprásk.

Dramaturgie festivalu nezapomněla podpořit ani mladá talentovaná uskupení, z nichž některá se širší veřejnosti ukážou vůbec poprvé. Na ostravskou klubovou noc dorazí také hosté ze zahraničí – dvě švédské hardcore kapely Disembarked a OAK.

Návštěvníci festivalu budou pendlovat v centru moravskoslezské metropole mezi kluby Barrák, Cooltour, Stará Aréna, Plan B, La Cachimba a DOCK. Obdobné projekty pravidelně probíhají v dalších městech jako Praha nebo Brno a těší se velké návštěvnosti a přízni.

Jedna vstupenka platí na koncerty všech kapel. Cena základního vstupu je 250 Kč, pro studenty, seniory a ZTP pak 190 Kč. Předprodej končí ve čtvrtek, poté budou vstupenky k dispozici v každém z klubů o padesát korun dražší.

Reklama

Výběr článků

Načítám