Hlavní obsah

Opilí exmanželé zaměstnali policisty po oba víkendové dny

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu večer zasahovali policisté v Drahoraze kvůli exmanželské dvojici. Značně podroušená žena a její stejně opilý exmanžel nakonec putovali kvůli nadměrné agresivitě na záchytku. V neděli je žena povolala znovu, a tak jí policisté vysvětlili, že za nepořádek v bytě nemůže zloděj, ale ona sama.

Foto: PCR

Namazaní expartneři strávili noc na záchytce

Článek

Žena se na policii obrátila s tím, že ji napadá bývalý manžel, který je opilý. Hlídka ale na místě zjistila, že pod vlivem alkoholu jsou oba. "Vzájemně se uráželi, neustále na sebe křičeli, padali na zem a přitom shazovali věci ze stolu, jak se snažili udržet na nohou. Na žádné domluvy hlídky nereagovali," popsala "italskou" domácnost policejní mluvčí Hana Klečalová s tím, že žena se pokoušela byt opustit oknem a shodila z parapetu květináče.

"Vzhledem k tomu, že se nehodlali uklidnit a naopak jejich agresivita stoupala, skončili oba v protialkoholní záchytné stanici v Hradci Králové," dodala mluvčí.

To ovšem policisté netušili, že budou druhý den řešit oznámení stejné ženy. Když se vrátila domů, zjistila, že v obývacím pokoji jsou pod oknem poshazované květináče. Domnívala se, že do bytu vnikl bývalý manžel, který také vyjedl lednici. Hlídka ji musela osvěžit paměť a vysvětlit, že květináče shodila večer předtím, když se opila téměř do němoty a snažila se oknem opustit dům.

Zapomnětlivé paní nezbylo, než se omluvit a pustit do úklidu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám