Hlavní obsah

Opilá žena cestovala s malým dítětem. Skončila na záchytce, dítě u příbuzných

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý v 19 hodin přijala hlídka strážníků z Prahy 3 oznámení, že do autobusu MHD ve stanici Florenc nastoupila silně opilá žena s malým dítětem. Na místo byla ihned vyslána autohlídka, která autobus dostihla v Husitské ulici v Praze 3.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

Strážníci opilou ženu nalezli v zadní části autobusu, kde ležela na sedačce opřená o malé dítě. Když hlídka ženu vyzvala, aby ji následovala z autobusu, žena při pokusu vstát málem upadla. Proto strážníci museli ženu i dítě z autobusu vyvést.

„Po ověření ženiny totožnosti strážníci provedli orientační dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem 2,73 promile. Malou holčičku si převzala pracovnice orgánu sociálně právní ochrany dětí, který bude celou věc dále šetřit. Po dohodě byla holčička pracovnicí předána příbuzné opilé ženy. Silně opilá matka skončila na protialkoholní záchytné stanici,” uvedl mluvčí Městské policie Praha Jan Čihák.

Reklama

Výběr článků

Načítám