Hlavní obsah

One Man Show Rudyho Linky na Malé scéně ve Valašském Meziříčí

Novinky, Ondřej Smolka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do Valašského Meziříčí se po více než dvou letech vrací jazzový kytarista Rudy Linka. Večer plný hudby a příběhů z bohatého hudebního života pod hlavičkou One Man Show – Tu kytáru jsem koupil kvůli… se na Malé scéně za oponou uskuteční v neděli 12. listopadu od půl osmé večerní.

Foto: Promo Rudy Linka
Článek

Na své poslední zastávce ve Valašském Meziříčí představil Rudy Linka newyorskou zpěvačku Christinu Prindle v rámci prvního ročníku Jarních jazz-bluesových dnů na Malé scéně za oponou. Tentokrát sem zavítá sám se svou kytarou a slibuje příjemný večer plný hudby i příběhů z jeho bohatého hudebního života a ze setkání s nejlepšími jazzmany světa.

Svou velkou cestu začal Rudy Linka v roce 1980, kdy jako devatenáctiletý mladík opustil Československo, aby mohl naživo vidět a poslouchat největší jazzové osobnosti tehdejší doby. Svou pouť završil v New Yorku, kde žije dodnes.

Do Evropy a také České republiky se ale pravidelně vrací v rámci koncertních turné i díky Bohemia Jazz Festu, jehož je hlavním organizátorem už dvanáct let a na němž každoročně představuje špičky světové jazzové scény.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám