Hlavní obsah

Olomoučtí basketbalisté zvou na zápas a pokus o překonání diváckého rekordu

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Basketbalu Olomouc se letos daří. Po základní části skončilo mužstvo na třetím místě východní skupiny a aktuálně hraje nadstavbu o 1. - 6. místo. Poslední domácí utkání nadstavbové skupiny se odehraje již v pátek 4. března a klub zve diváky na pokus o překonání rekordu v návštěvnosti.

Foto: Radim Kašpar

Basketbal Olomouc X Sokol Pražský

Článek

Basketbal Olomouc letos hraje kvalitní basketbal a aktuálně bojuje o přímý postup do play off v nadstavbové skupině o 1. - 6. místo (celkem z 20 mužstev 1. ligy). 

Diváci v Čajkaréně již několikrát předvedli, že svým povzbuzováním umí vyburcovat hráče a pomoci k výhře. Realizační tým se rozhodl na 4. března, tedy poslední domácí zápas nadstavbové skupiny, připravit několik soutěží, doprovodný program a dalších lákadel pro diváky - jako odměnu za přízeň. Současně chce klub akci využít k pokusu o překonání rekordu v návštěvnosti na utkání 1. ligy. Zda se podaří zaplnit halu a přivítat alespoň dvě stě padesát diváků, to se uvidí již tento pátek. 

A co o akci řekl prezident Klubu Michal Pekárek? „V pátek 4. března budeme hrát proti Sokolu Pražskému a to netradičně již od 18 hodin. Chystáme pozvat všechny sportovní příznivce a fanoušky nejen basketbalu. Chceme vytvořit rekord v počtu návštěvníků na utkání v 1. lize mužů. Pro všechny diváky bude připraven bohatý doprovodný program v podobě vystoupení  děvčat - ukázky  sportovního aerobiku a taneční street dancové skupiny. Samozřejmostí budou soutěže o hodnotné ceny. Budeme soutěžit o auto na víkend a tradičně také o horské kolo. Pro všechny děti bude pizza zdarma. K zakoupenému lístku, kromě možnosti výhry hodnotných cen, dostanou diváci také pití zdarma podle vlastního výběru. Plánujeme ještě jedno velké překvapení pro jednoho diváka, ale protože jde o překvapení, ještě nebudu prozrazovat." 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám