Hlavní obsah

Okrouhlický volejbalový turnaj dnes vrcholí

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční Prázdninový volejbalový turnaj smíšených družstev, který se odehrává v Okrouhlici na Havlíčkobrodsku, směřuje pomalu do finále.

Foto: Michaela Poláková
Článek

Letošní rok byl turnaj zredukován pouze na jeden týden, oproti minulým ročníkům. Ty se konaly po dobu dvou týdnů. I tak deset přihlášených týmů je krásné číslo. V týmech jsou k vidění jak amatérští hráči, kteří volejbal „pinkají“ pouze pro zábavu, tak i ti, kteří se jím možná jednou budou živit.

Týkat se to může dvojice mladých hráčů, kteří pocházejí z Havlíčkova Brodu, ale nyní hrají v Brně. Jde o smečařku SG Brno Barboru Najbrtovou a smečaře Martina Licka, který byl na Mistrovství Evropy v plážovém volejbale kategorie do 18 let na 5. místě společně se svým kolegou Donovanem Džavoronokem.

V týmech lze vidět nyní už druholigové volejbalistky Havlíčkova Brodu v čele s Eliškou Poubovou či bývalé druholigové volejbalisty z Havlíčkova Brodu. Zástupce zde má i Přibyslav, Ledeč nad Sázavou, Lipnice či Světlá nad Sázavou.

Finále turnaje se bude hrát v sobotu 4. srpna od 13.00 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám