Hlavní obsah

Okresní kolo odbíjené základních škol zná na Sokolovsku své vítěze

Novinky, Miloš Volek

Poslední soutěží Okresní sportovní ligy škol Sokolovska, kterou organizuje Asociace školních sportovních klubů a Karlovarský kraj, byla odbíjená.

Foto: Miloš Volek

Žluťásci z Březové neztratili během turnaje ani set.

Článek

Do okresního kola si vybojovali postupy vítězové okrskových kol. Pořadatelem okresního finále byla již druhým rokem ZŠ Chodov, Komenského 273. Ta ve spolupráci s BVC Chodov uspořádala v městské sportovní hale 28. května finále jak družstev dívek, tak i chlapců.

Hala přivítala 5 dívčích a 5 chlapeckých družstev, to je zhruba 100 sportovců z celého okresu, aby se nad vysokou sítí utkali o titul přeborníka okresu a postup do krajského finále. 

V kategorii dívek si nejlépe vedlo družstvo dívek ze ZŠ Sokolov, Křižíkova, které neztratilo ani set a zcela jednoznačně kralovalo ostatním. Do krajského kola jej doprovodí i družstvo druhé, dívky z Habartova. Třetí místo pak vybojovalo družstvo ZŠ Školní z Chodova. 

V kategorii starších žáků prošlo bez zaváhání turnajem družstvo ZŠ Březová a obsadilo zlatou příčku. Druhé postupové místo vybojovali kluci ze ZŠ Sokolov Běžecké, třetí příčka patřila ZŠ Horní Slavkov, Nádražní. 

Vítězná družstva budou reprezentovat okres Sokolov za týden v krajském finále - hostit je budou Karlovy Vary.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám