Hlavní obsah

Odstartovala Bonver Valašská rally 2011

Novinky, Jan Močarník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 25. března odstartoval na náměstí ve Valašském Meziříčí 30. ročník Valašské rally. Nechybí hvězdy jako Kopecký, Tlusťák, Kresta, Pech a další. Dvoudení závod bude probíhat v okolí Valašského Meziříčí a vítěz bude vyhlášen v sobotu v 17.00 opět na náměstí ve Valašském Meziříčí.

Foto: Jan Močarník

Valašská rally 2011

Článek

Dnes v podvečer odstartoval dlouho očekávaný jubilejní 30. ročník tradiční Valašské rally na náměstí ve Valašském Meziříčí, tentokrát pod oficiálním názvem Bonver Valašská rally 2011.

Mezi hlavní taháky rally patří Jan Kopecký, Antonín Tlusťák, Roman Kresta, Václav Pech, Jaroslav Orsák, Michal Solowow a spousta dalších jezdců. Celkem ostartovalo 71 posádek, které čeká dvoudení závod v okolí Valašského Meziříčí.

„Největším diváckým lákadlem bude start továrního jezdce Škody Motosport a úřadujícího vicemistra seriálu Intercontinental Rally Challange Jana Kopeckého. K hlavním favoritům patří také úřadující český šampión a loňský vítěz Valašské rally Pavel Valoušek a pětinásobný český mistr Václav Pech,“ sdělil tiskový mluvčí rally Roman Ordelt.

Více fotografií ze startu, ale i závodu naleznete na webu http://www.ivsetin.cz/ kde budou fotografie průběžně přidávány a jako bonus zde bude zveřejněn i videosestřih z celé Valašské rally.

Startovacího praporku se ujala řada známých osobností, mimo jiné i starosta Valašského Meziříčí pan Jiří Částečka. V letošní Valašce bude bojovat i pět posádek, kde na sedadlo spolujezde usedly ženy. Cíl je naplánován na 17.00 opět na náměstí ve Valašském Meziříčí, kde proběhne vyhlášení výsledků a předání cen.

První etapa probíhá ještě dnes na RZ ŠTRAMBERK (Žilina – Závišice) a RZ STRANÍK (Straník – Mštěnovice). Druhá etapa začne v sobotu ráno RZ HELFŠTÝN (Týn nad Bečvou - Teplice), ŠPIČKY (Černotín – Hustopeče nad Beč.) a celou rally uzavře RZ SANTOV (Velká Lhota - Vesník).

Více informací a časový harmonogram naleznete na oficiálním webu 30. Bonver Valašské rally 2011 - http://valasskarally30.webnode.cz/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám