Hlavní obsah

Ochutnávka vín z vinařství Baloun v netradičním duchu

Novinky, Veronika Fialová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V netradičním duchu se nesla degustace vín z Vinařství Baloun, kterou osobně provedl jeho majitel Radomil Baloun v úchvatném sále Boccaccio v samém srdci Prahy.

Foto: Veronika Fialová

Radomil Baloun se Soňou Poduškovou a Martinem Poduškou vítají hosty

Článek

Na konci listopadu se uskutečnila slavnostní ochutnávka vín z Vinařství Baloun. Připraveno bylo 18 vzorků prémiových vín, která byla oceněna jak doma, tak v zahraničí. 

„Přípravu této akce jsem nosila v hlavě už přes rok. S Radkem Balounem spolupracujeme již řadu let, jeho vína pijeme velmi často a také je doporučujeme našim klientům,“ uvedla ředitelka pořádající agentury S9 Company Soňa Podušková a dodala: „Chtěli jsme připravit neformální setkání pro významné osobnosti z byznysu a zároveň podpořit české produkty.“

Mezi čestnými hosty přivítali Dagmar Havlovou, jejíž nadaci Vinařství Baloun již léta podporuje. Dalšími hosty byly osobnosti českého byznysu z mnoha oborů od stavebnictví, přes bankovnictví, IT obory, headhuntery až po uměleckou sféru.

Na závěr degustace se hosté mohli zapojit do neformální diskuse u dobrého jídla. V rámci akce byl připraven také doprovodný program v podobě smyčcového dua, které navodilo tu správnou atmosféru. K dispozici byly také HI-Tech zařízení společnosti friendlyway např. pro nabíjení mobilních zařízení a hosté si po dobrém víně mohli vyzkoušet virtuální realitu.

„Celá akce byla přínosná pro všechny zúčastněné. Rádi bychom, aby se tato akce stala tradicí a doufáme, že se za rok opět sejdeme v zajímavém a atraktivním prostoru jak jinak než u skvělého vína,” dodala Soňa Podušková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám