Hlavní obsah

Obrazem: Mladý řidič se vážně zranil po nárazu do sloupu

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hasiči ze Vsetína v sobotu zasahovali u havarovaného vozidla ve Velkých Karlovicích, kde mladý řidič nezvládl řízení, vyjel mimo silnici a havaroval do sloupu elektrického vedení.

Foto: HZS Zlínského kraje

Alfa Romeo po nárazu do sloupu elektrického vedení

Článek

Dopravní nehoda se stala krátce po osmé hodině ranní a na místo vyjeli, jak dobrovolní tak profesionální hasiči. Na místo byl povolán také vrtulník záchranné služby. Novinky již v sobotu informovaly.

„Řidič nezvládl řízení a s autem vyjel mimo komunikaci. Tam čelně narazil do betonového sloupu elektrického vedení. Při havárii sám utrpěl vážné zranění a zůstal zaklíněný ve vraku auta. Lehčí zranění utrpěl také jeho spolujezdec,“ informoval v sobotu Právo mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček.

Během zásahu se zranil také jeden z hasičů, který vyhledal ošetření po příjezdu na stanici. Hasiči po vyproštění osob také zajistili vrak vozu proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. V průběhu zásahu byla v místě omezena doprava. 

Reklama

Výběr článků

Načítám