Hlavní obsah

Objevte Uherské Hradiště s novým průvodcem

Novinky, Renáta Polišenská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nového tištěného průvodce vydalo Městské informační centrum a město Uherské Hradiště. Průvodce ovšem nabízí novinku - QR kódy, které čtenáře s chytrým telefonem rázem promění v diváky u video spotů.

Foto: Renáta Polišenská
Článek

Průvodce je řazený do tematických celků, které návštěvníka provedou historickým centrem města i jeho přilehlými částmi a blízkým okolím. Nabídne nespočet sportovních aktivit a míst k relaxaci či odpočinku, pozve na tradiční akce a představí uherskohradišťské "specialitky" nebo nejvýznamnější kulturní instituce. Průvodce je doplněný mapou a seznamem ubytovacích kapacit.

„Pro příznivce moderních technologií obsahuje nový propagační materiál novinku v podobě 10 QR kódů, pomocí kterých se čtenář vlastnící chytrý mobil může prakticky ihned nechat provést městem živým průvodcem ve video spotech,“ popsal starosta města Uherské Hradiště Stanislav Blaha. 

V krátkých videích ukáže průvodce Martin Rezek turistům mnohá zajímavá místa, upozorní na oblíbené akce, přiblíží atmosféru města, provede je po okolí a nabídne i sklenku vína ve vinném sklepě.  

Kromě teamu Městského informačního centra se na přípravě průvodce podílela historička Slováckého muzea Blanka Rašticová a Ivan Marek z olomoucké agentury m-ARK.

Reklama

Výběr článků

Načítám