Hlavní obsah

Obchodník zmlátil zákazníka deštníkem

Novinky, Leona Roháčková

Konflikt v jedné z prodejen na třídě Míru v Pardubicích vyjížděli ve středu 9. listopadu v podvečer řešit pardubičtí policisté. V jedné prodejně napadl prodavač zákazníka, který se pokoušel vrátit dříve zakoupené zboží. Místo peněz dostal ale od rozzuřeného obchodníka po hlavě deštníkem.

Foto: PČR Pardubického kraje
Článek

Vše údajně začalo sporem o kvalitu zakoupeného zboží a snahou zákazníka vyměnit ho zpět za peníze. Vrátit pár stokorun se ale prodavači nechtělo a tak si při slovní potyčce vzal na pomoc zbraň v podobě deštníku.

"Po hlasité výměně názorů čtyřiačtyřicetiletý cizinec popadl vystavený deštník a několikrát s ním zákazníka udeřil do hlavy. Dvaatřicetiletý nešťastník střet odnesl poraněním, které si vyžádalo ošetření v nemocnici," uvedl pardubický policejní mluvčí Jozef Bocán.

Muži zákona místo činu ohledali, zajistili stopy včetně poničeného deštníku a zúčastněné osoby vyzvali k podání vysvětlení. "Případ v současnosti evidujeme jako podezření z přestupku proti občanskému soužití, za což může být správním orgánem viníkovi uložena pokuta do tří tisíc korun," dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám