Hlavní obsah

O Back in the Fight 4 je v Příbrami nevídaný zájem

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V salónku příbramského hotelu Belvedere proběhla mimořádná tisková konference k pátečnímu galavečeru GCF CHALLENGE: Back in the Fight 4.

Foto: Jitka Doubravová

Tisková konference k Back in the fight 4

Článek

Tiskové konference se zúčastnil promotér galavečera a člen vedení asociace GCF Petr Větrovský, aktuálně nejstarší zápasník asociace GCF Ladislav Erdélyi starší a vycházející hvězda ženského MMA domácí Lucie Pudilová.

„Bude se jednat o největší galavečer, jaký z hlediska bojových sportů naše město zažilo. S tím jsou samozřejmě spojené velké náklady a galavečer tak nebude jen největší, ale také nejdražší. Obsazení fightcard je velmi atraktivní a věříme, že se vše povede, tak jak má,“ okomentoval Back in the Fight 4, jenž bude zároveň oslavou 20. výročí založení KBC Příbram promotér Petr Větrovský.

Velkému zájmu se těší souboj generací, který obstará domácí Ladislav Erdélyi proti Danielu Šimkovi ze Slovenska. Pro Erdélyiho, který má na kontě dva zápasy, to bude mezinárodní premiéra. „Zápasím, protože mě to baví. Rád bych tím pomohl tomuto sportu, který si u nás zaslouží pochopení široké veřejnosti v rozvoji a dodal motivaci těm, kteří si myslí, že na to nemají,“ vysvětlil své důvody Ladislav Erdélyi, které ho vedou k zápasení v osmačtyřiceti letech.

Příbramské publikum bude jistě zvědavé i na Lucii Pudilovou. Bojovnici z KBC Příbram, která na minulém ročníku Back in the Fight předvedla zápas večera, když v krásném zápase porazila v prvním kole TKO Lenku Smetánkovou.

„Vím, že MMA u nás zatím moc žen či holek nedělá, ale mě to baví. Naplňuje mě to a líbí se mi především jeho všestrannost. S nějakým šrámem či ránou musím počítat, i když jsem holka, ale věřím, že jsem připravená tak, že jich bude co nejméně,“ řekla Lucie Pudilová, jejímž trenérem je Ladislav Erdélyi starší. Ten má před sebou zvlášť obtížný úkol, musí připravit kromě sebe samotného i své svěřence.

„Není to jednoduché skloubit, ale to dnes není nic. Musíme se navzájem respektovat a snažit se, aby měl každý přípravu co nejvíce plnohodnotnou,“ vysvětlil skloubení netradiční role Erdélyi.

Back in the Fight 4 zažije příbramská sportovní hala již v pátek a podle počtu vstupenek to vypadá, že by mohlo být vyprodáno. „K dnešnímu dni zbývá už jen 100 vstupenek. Upozorňujeme zájemce, že v den konání galavečera již nemusí být v prodeji. Jistotou pro ně bude co nejrychlejší nákup. Tento poslední týden očekáváme největší zájem," uvedl Větrovský.

Nenechte si ujít oficiální vážení 

Ještě před samotným galavečerem však bude oficiální vážení a novinkou bude, že ho poprvé v Příbrami bude mít možnost vidět i veřejnost. Vážení se bude konat ve čtvrtek v 17 hod v příbramském snack baru.

Zájemci se budou moci podívat nejen na Ladislava Erdélyiho a Lucii Pudilovou, ale také na další domácí zápasníky z KBC Příbram, účastníky titulového zápasu Rudolfa Kříže s Tomášem Penze a dosud neporaženého šampiona GCF Jiřího „Denisu“ Procházku.

Reklama

Výběr článků

Načítám