Hlavní obsah

Nový vstupní objekt Uherskohradišťské nemocnice přinese vyšší komfort pacientům

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherskohradišťská nemocnice připravuje ve svém areálu novinku pro pacienty. U centrální budovy chirurgických oborů vybuduje v příštím roce nový vstupní objekt.

Foto: archiv UHN

Takhle by měl vypadat nový vstupní objekt do centrální budovy chirurgických oborů Uherskohradišťské nemocnice.

Článek

Hlavním důvodem vybudování nové vstupní přístavby centrálního objektu je vytvoření jakéhosi filtru a rovněž informačního zázemí pro návštěvníky nemocnice.

„Se zprovozněním nové interny se zvýší průchodnost centrálním objektem. Chceme, aby pacienti hned při vkročení do budovy získali potřebné informace i případné zázemí pro čekání. Součástí nového vstupu bude informační kiosek, kavárna s posezením, veřejné toalety, v jednání je i bankomat,” uvedl ředitel Uherskohradišťské nemocnice MUDr. Petr Sládek.

Práce na stavbě vstupního objektu by měly být zahájeny na jaře roku 2018, jeho dokončení je v plánu zároveň s ukončením stavby nové interny, tedy v září příštího roku. Předpokládaný rozpočet je do 25 miliónů korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám