Hlavní obsah

Nový projekt na podporu podnikání mladých lidí se představí v Uherském Hradišti

Novinky, Lenka Kodrlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 7. března od 16:30 se v nových prostorách Informačního centra pro mládež Uherské Hradiště (bývalý obchod Naděje v Jezuitské koleji) představí nový projekt zvaný „Kanape“.

Foto: Lenka Kodrlová
Článek

Smyslem tohoto projektu je motivační setkání s úspěšným mladým podnikatelem/podnikatelkou, umělcem/umělkyní nebo řemeslníkem/řemeslnicí do 30 let, ideálně z regionu.

Setkání bude moderovat šikovný mladý moderátor Kuba, který je studentem prvního ročníku Gymnázia Staré Město, a za kameru se postaví studentka maturitního ročníku Gymnázia Uherské Hradiště Ester. Ta bude celé setkání natáčet na kameru a virálně přenášet na facebookových stránkách Informačního centra pro mládež UH. Video pak bude umístěno na youtube kanále Informačního centra pro mládež UH.

Na "Kanape" jsou zváni především mladí lidé, studenti, ale i širší veřejnost. Všichni se můžou ptát na to, co je zajímá. Vstupné bude zdarma.

Projekt si klade za cíl motivovat mladé k překonání strachu z podnikání, poradit jim, jak na to, případně je inspirovat již realizovanými projekty. Hostem prvního „Kanape“ bude mladá podnikatelka Kateřina Kovaříková, která založila první obchod bez plastových pytlíků a dalších nepotřebných obalů Bezobalov v Uherském Hradišti.

Kanape bude probíhat každý druhý měsíc, na další se tedy lze těšit v květnu.

Reklama

Výběr článků

Načítám