Hlavní obsah

Nový Jičín přivítá prázdniny bohatým programem

Novinky, Pavel Jaňurek

Poslední červnový den patří vysvědčení a uzavírá se školní rok. Tak významné datum v životě každého školáka nenechalo bez povšimnutí ani město Nový Jičín - na 30. června chystá v amfiteátru na Skalkách obrovské Vítání prázdnin.

Článek

V programu, který začíná v 15 hodin a skončí až hodinu před půlnocí, je namíchána směsice her, sportu, soutěží a muziky. Hlavní hvězdou akce je finalista česko-slovenské SuperStar Ben Cristovao.

Vítání prázdnin se bude v Novém Jičíně konat už podruhé. Letos ale pořadatelé očekávají  vysokou návštěvnost. Ben Cristovao je velkým lákadlem zejména pro náctileté fanynky. O to větší důraz kladou na zajištění bezpečnosti a pořádku.

"I proto bude celý prostor ohraničen páskou. Po celou dobu bude na místě sanitka a dva zdravotníci," řekl ředitel Městského kulturního střediska v Novém Jičíně Petr Orság. Posíleny budou i služby strážníků.

Vítání prázdnin začne rozjezdy na BMX kolech. Od 16 hodin bude probíhat autogramiáda finalisty mezinárodní soutěže česko-slovenské SuperStar Bena Cristovao. Aby se malé děti, které přijdou v doprovodu rodičů, nenudily, připravilo pro ně středisko volného času Fokus doprovodný program.

"Caparti si mohou malovat, doplňovat obrázky, skládat kostky, soutěžit," uvedla ředitelka Fokusu Hana Růžová.

Po tréninkových akrobatických kouscích na BMX kolech začnou v 16.30 hodin závody. Adrenalinovou zábavu vystřídají vystoupení členů tanečních kroužků střediska volného času Fokus. V 19 hodin vystoupí Koblížci, nejlepší teenagerovská kapela na domácí scéně. Pak už bude pódium patřit Benu Cristovaovi. Vítání prázdnin uzavře slovenská rocková smršť The Paranoid.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám