Hlavní obsah

Novinka může v Uherskohradišťské nemocnici zmenšit fronty u ambulancí

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherskohradišťská nemocnice se rozhodla pomoci návštěvníkům, kteří se chystají do odborných ambulancí. Nemocnice na svých internetových stránkách začala denně aktuálně zveřejňovat počty čekajících pacientů.

Foto: Jaroslav Březina
Článek

Služba se týká jedenácti ambulancí oborů chirurgie, traumatologie, ortopedie, urologie, očního a ORL oddělení a nutriční poradny. Údaj najdou zájemci na webových stránkách www.nemuh.cz pod ordinačními hodinami vybraných ambulancí. Pacienti, kteří se do nemocnice chystají, tak mohou z domova zjistit, kolik dalších lidí právě čeká na vyšetření.

„Vyšli jsme vstříc pacientům, kteří si stěžovali, že u ambulancí dlouho čekají. Mohou se tak lépe rozmyslet, kdy do nemocnice přijdou. Podobné rezervační a objednávkové systémy fungují na úřadech nebo na poštách, věřím, že to lidé ocení i u nás,” uvedl obchodně správní náměstek Uherskohradišťské nemocnice Jan Hrdý.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám