Hlavní obsah

Nové vydání Kralupského informačního poradce

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kralupy nad Vltavou pro své občany opět vydaly aktualizovanou verzi nejdůležitějších kontaktů ve městě.

Článek

Město Kralupy nad Vltavou právě vydalo aktualizovanou brožurku Kralupský informační poradce. Letošní vydání o rozsahu 24 stran je z úsporných důvodů černobílé.

Tradičně jsou tu k nalezení jak telefonické, tak e-mailové adresy všech pracovníků městského úřadu, jakož i rady, na koho či kam se lze v případě potřeby přímo a konkrétně obrátit.

Hned na úvod čtenáři narazí na čísla tísňových volání a poruchových linek. Dále následuje soupiska pracovišť městského úřadu na území města. Na třetí straně je seznam nově zvolených členů zatupitelstva. Za obsáhlým seznamem pracovníků úřadu následuje výčet kontaktů na jesle, školky, školy i další vzdělávací, kulturní, sportovní a sociální instituce zřizované městem.

Dále jsou v poradci kontakty orgánů a organizací s převážně okresní působností. Úplně poslední stránka tradičně patří prezentaci Ekologického centra Kralupy.

Brožuru je možno zdarma obdržet v městském informačním centru v přízemí kralupského městského úřadu. Veškeré v brožuře obsažené informace lze však také pohodlně a 24 hodin denně nalézt na internetovských stránkách města.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám