Hlavní obsah

Nová soutěž Hip hop sensation láká na Novojičínsku čím dál víc teenagerů

Novinky, Robin Suchánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novojičínský tým Robina Suchánka zahajuje Nový rok sérií soutěžních tanečních akcí pro mladé Hip hop sensation.

Foto: Robin Suchánek

Klub Fair-Play

Článek

V současné době tým ve složení Ondřej Dvořáček, Radek Hajný, Robin Suchánek, Michal Turek přináší mladým lidem zcela novou taneční soutěž a párty Hip hop sensation.

"Bude se jednat o taneční battly ve stylu Hip-hop, které chceme zviditelnit i v dalších městech ČR," prozradil jeden z týmu organizátorů, Ondřej Dvořáček.

"Přestože je propagace zatím jen na známé sociální síti Facebook, hovoří se o této akci, jak kdyby byla udělána masivní reklama," uvedl vedoucí bezpečnosti akce Michal Turek.

Na akci se předvedou jak známí novojičínští tanečníci, kteří zasednou také v porotě, tak i nejznámější novojičínský rapper Jayk3m, který spolupracuje s rapperem Tarzim. "Každý z umístěných soutěžících bude odměněn hodnotnými cenami, které věnují partneři akce," informoval Suchánek.

Poprvé se Hip Hop sensation se uskuteční 21. ledna v Novém Jičíně v klubu Fair-Play od 20.00 hodin.

Soutežící se mohou přihlásit buď pomocí e-mailu penizelidem@seznam.cz, kde do předmětu napíší "Hip hop sensation" a do zprávy napíší - věk a jméno, nebo přímo na místě v době od 17.01 do 19.59 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám