Hlavní obsah

Nová fotbalová krev Třebíčska

Novinky, Pavel Svoboda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O novou fotbalovou krev pečuje Okresní fotbalový svaz Třebíč také společným projektem, školním turnajem pro chlapce a děvčata z 1. a 2. tříd základních škol nazvaným Kluci, holky, pojďte hrát fotbal! Pořádá jej ve spolupráci se specialistou na dětský a mládežnický fotbal, SK Fotbalovou školou Třebíč.

Foto: Luděk Procházka
Článek

Turnaj sleduje jediné: nabídnout příležitost i dětem neregistrovaným ve fotbalové asociaci, při níž mohou poznat chuť fotbalu osobním prožitkem z opravdových utkání.

Šestého ročníku se zúčastnil druhý největší počet ZŠ (8), dohromady sportovala skoro stovka nových fotbalových nadějí včetně více než desítky děvčat. Poděkování za účast v hrotovickém turnaji 24. listopadu patří školám z Hrotovic, Myslibořic, Nových Syrovic a Třebelovic, v třebíčském z Brtnice a místním Bartuškova, Horka-Domky a T. G. Masaryka. Milými a pečlivými hostiteli turnajů byly ZŠ Hrotovice a ZŠ Bartuškova.

Dvoukolový hrací systém každý s každým po téměř celé dopoledne bez určování vítězů a poražených umožnil všem dětem, aby si dostatečně a nadšeně zahrály. Navíc si ještě odnesly malý dárek. Odměnou dospělým bylo dětské sborové hlasité ANO! na otázku ředitele turnaje, Martina Mináře, jestli by přijely znovu, kdyby se turnaj opakoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám