Hlavní obsah

Noční tenisový turnaj na Rybníčku nabídne atraktivní podívanou

Novinky, Petra Kučerová

Zbrusu nové tenisové kurty ve Sportparku Rybníček Staré Město projdou první zátěžovou zkouškou. V rámci kulturně-sportovního festivalu Slovácké léto je stanou dějištěm atraktivního nočního turnaje Rybníček Night Cup.

Foto: CreaVision

Noční tenisový turnaj nabídne skvělou atmosféru a atraktivní podívanou

Článek

Turnaj se uskuteční v sobotu 4. července a prozatím jsou vypsány kategorie čtyřhra muži a čtyřhra mixy.

„Fantazii ale meze neklademe, především chceme, aby se Rybníček Night Cup stal příjemným zážitkem pro všechny zúčastněné a každý si zahrál dle své výkonnosti. Proto v kategorii čtyřhra muži mohou hrát i ženy nebo v případě zájmu přidáme další kategorie,“ uvedl ředitel Sportparku Rybníček David Mišťúrik.

Turnaj se rozehraje od 15. hodiny na staroměstské sokolovně a zároveň na Rybníčku, atraktivním finálovým zápasům pak budou patřit zbrusu nové kurty na Rybníčku s nočním osvětlením a automatickou závlahou.

„Jsme rádi, že naše nové kurty projdou právě takovou zátěžovou zkouškou, navíc v rámci Slováckého léta, které je unikátní akcí, jejíž věhlas přesahuje hranice regionu,“ těší ředitele Sportparku Rybníček Davida Mišťúrika.

Děti vítány na Človíčkově stezce zdarma

Organizátoři chystají i doprovodný program pro veřejnost včetně živé hudby, grilování, 30procentní slevy na sportovně-tenisové vybavení Head, a od 15. hodiny zdarma vstup na Človíčkovu stezku, což je interaktivní muzeum sportu pod širým nebem včetně dřevěného hřiště.

Největším lákadlem ale zůstává podívaná na tenisový turnaj pod hvězdami a nočním osvětlením.

Registrace na Rybníček Night Cup probíhají přes web Slováckého léta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám