Hlavní obsah

Nezůstávejte doma, pojďte si hrát!

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdniny jsou od toho, aby se užívaly. Někdo vyráží k moři, jiný po zemích českých. Někdo zůstává doma a někdo vyrazí k babičce či dědovi. I zde však existuje mnoho možností, co podniknout. Třeba si vyberete z následujících akcí.

Foto: Tomáš Vítámvás

Stolní hokej Chemoplast na Mistrovství Evropy v ruském Petrohradu

Článek

Sotva začaly prázdniny, na které se všichni celý školní rok těší, už je z mnohých úst slyšet, jaká je nuda a že není, co dělat. Stačí se však pouze rozhlédnout například na internetu a hned je možné nalézt zábavu, která se možná koná někde o pár ulic dál nebo v sousední vsi.

Jedním z organizátorů takové prázdninové zábavy je také Regionální sdružení mládeže pro stolní hokej Vysočina, které na měsíc červenec připravilo hned tři soutěžní akce.

Tou první je Vatínský pohár 2011 v táhlovém hokeji Chemoplastu. Česká hra Chemoplast se vyrábí v Brně a znají je mnozí rodiče již ze svých dětských let. Ve Vatíně se již v roce 2010 konalo několik takovýchto turnajů, kterých se účastní především děti všech věkových kategorií, pro které jsou připraveny poháry medaile i diplomy.

Turnaj začíná ve čtvrtek 7. července v 16:45 hodin v hospodě U dvou tygrů ve Vatíně.

Koncem června pořádají hráči z Kroměříže týdení tábor v Itálii, jehož se může také kdokoliv zúčastnit. Jeho součástí bude také turnaj ve šprtci.

Pokud se nevydáte tak daleko, lze se zúčastnit 30. července letního turnaje ve šprtci také ve Škrdlovicích, kde se koná tradiční Hroch Open Cup 2011. Turnaj pořádají stolní hokejisté ze Žďáru nad Sázavou a Škrdlovic v Hotelu U Hrocha pro širokou veřejnost, především pro děti a začátečníky. Nejlepší hráči turnaje se dočkají odměn v podobě pohárů, medailí a diplomů.

Na turnaj ve šprtci naváže také turnaj v minigolfu dvojic. Zde je vítána především účast dvojic tvořených rodiči s dětmi. Pro nejlepší dvojici je připravena odměna v podobě pohárů.

A pokud jste si nevybrali žádnou z těchto akcí? Nevadí, jistě naleznete díky internetu i jiné sportovní či kulturní akce v blízkosti svého domova, kterých se rádi zúčastníte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám