Hlavní obsah

Neznámý pachatel okradl ženu, která dostala epileptický záchvat

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až s podivem zůstává mnohdy chladnokrevné jednání zlodějů a lupičů, kteří v touze po lupu absolutně ignorují jakékoli zásady lidskosti a sociální odpovědnosti. Ženě, která dostala epileptický záchvat, nejen že neznámý pachatel nepomohl, ale namísto toho ji ještě okradl.

Foto: Alena Oudová

Devětatřicetiletá žena se obrátila na policisty ze středu města, kterým oznámila, že k útoku zloděje došlo v pátek 22. dubna okolo půl šesté večer.

Článek

Devětatřicetiletá žena se obrátila na policisty ze středu města, kterým oznámila, že k útoku zloděje došlo v pátek 22. dubna okolo půl šesté večer. Zatímco ona dostala epileptický záchvat na chodbě domu v Pražské ulici v Plzni, jejích zdravotních komplikací zneužil dosud neznámý zloděj.

Muž nejen, že ženu zanechal ve stavu, v jakém byla, ale ještě ji z kabelky odcizil mobilní telefon, klíče, peněženku s doklady, platební kartu a finanční hotovost ve výši 1300 Kč.

"Policisté nyní hledají pachatele tohoto činu, který kvalifikovali jako přečiny krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uvedla tisková mluvčí plzeňských policistů Martina Korandová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám