Hlavní obsah

Nenechte si ujít jedinečný Design Thinking Festival 2015

Novinky, Tereza Halgašová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podnikáte? Tvoříte? Hledáte nový impulz pro start nebo rozvoj svého podnikání? Chcete získat náskok před konkurencí? Design Thinking Festival je ideálním místem setkání podnikatelů, designérů, grafiků, marketingových expertů a dalších kreativních nadšenců, kteří chtějí posunout dál své podnikání.

Foto: Tereza Vodičková

DEPO2015

Článek

BIC Plzeň, partner sítě Enterprise Europe Network, ve spolupráci s Plzeň 2015 a bavorským Bayern Design pořádá ve dnech 11.-12. června 2015 v kreativní zóně DEPO2015 v Plzni mezinárodní konferenci plnou inspirace, inovací, zajímavých lidí a nápadů Design Thinking Festival.

Design je často komunikován a vnímán jako vzhled či umění. Estetika je ovšem pouze jedna část, design odráží také ekonomické aspekty produkce a realizace a samozřejmě i potřeby cílové skupiny. Klíčovým faktorem úspěchu jsou správně načasované inovace. Design Thinking představuje nový trend v managementu a v mezinárodním měřítku je považován za strategický inovační nástroj, který kombinuje současně jak kreativní, tak technologickou stránku.

Účast na Festivalu návštěvníkům přinese nový pohled na řešení problémů, inspiraci, možnost setkání se zajímavými lidmi či nové zkušenosti a kontakty.

Prezentovat budou renomovaní speakeři z ČR i zahraničí, zástupci firem, jako je 3M Česko, Škoda Machine Tool, Plastia, TETA drogerie nebo Contiqua. Samozřejmostí je dostatek možností pro networking.

Síť Enterprise Europe Network organizuje v rámci festivalu čtvrteční odpolední workshopy/panelové diskuze a mezinárodní matchmaking (Brokerage Event), který nabízí možnost rychlého a efektivního vyhledání partnerů pro obchodní, výrobní či vývojovou spolupráci. Více o brokerage zde.

Podrobné informace k programu a registraci najdete na oficiálním webu www.dtf2015.cz.

Zajistěte si své místo včas! Účast na konferenci i matchmakingu je po registraci zcela zdarma. Komunikačními jazyky jsou čeština a angličtina, přednášky zahraničních speakerů budou simultánně tlumočeny.

S případnými dotazy se obracejte na konzultanty BIC Plzeň Terezu Vodičkovou nebo Petru Chadimovou.

Reklama

Výběr článků

Načítám