Hlavní obsah

Některé lékárny nemocnic ve Zlínském kraji otevřou i během svátků

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nemocnicích Zlínského kraje budou přes vánoční svátky a na Nový rok fungovat lékárny v různém režimu – někde bez výjimek a ve standardním režimu, jinde bude otevřeno.

Foto: archiv UHN
Článek

Hlavní lékárna Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně a výdejna léků (hlavní lékárna je vpředu u závory, výdejna je v budově Krajské hygienické stanice) budou zavřeny kvůli inventurám 28. a 29. prosince.

Jinak pojedou ve standardním režimu, tzn. výdejna v budově KHS má otevřeno pouze v pracovní dny, hlavní lékárna v pracovní dny 7 – 17 hodin, pohotovost 17 – 22, o víkendu pohotovost (okýnko) 8 – 20 včetně 1. ledna 2018. Výjimkou je Štědrý den a následující dva svátky, kdy bude otevřeno také 8 – 20 hodin, ale v běžném pultovém prodeji.

V Uherskohradišťské nemocnici bude na Štědrý den fungovat lékárenská pohotovost (okýnko) v čase 8 - 12 hodin, 25. a 26. prosince 8 – 15 hodin otevřeno v běžném provozu, 15 – 20 lékárenská pohotovost. Jinak běžný režim, 1. ledna v čase 8 – 20 hodin lékárenská pohotovost. 

Ve Vsetínské nemocnici bude lékárna DUO v prostorách polikliniky otevřena 25. a 26. prosince v čase 8 – 14 hodin. Jinak standardní režim.

Kroměřížská nemocnice nemá výjimky, tzn. standardní režim. O víkendech zavřeno, ve státní svátky zavřeno.

Standardní režimy všech výše uvedených lékáren jsou k nalezení na webových stránkách jednotlivých nemocnic.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám