Hlavní obsah

Největší setkání sběratelů ve střední Evropě se uskuteční v Praze

Novinky, Martin Šimko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Praze se bude 8. a 9. září konat veletrh Sběratel, na kterém se sejdou sběratelé z celé střední a východní Evropy. Letos láká mimo jiné na doprovodný program Vinyl & Stereo Expo.

Foto: Česká Mincovna

Sada oběžných mincí proof

Článek

Veletrh sběratel je největší ve střední a východní Evropě. Letos bude v Praze na výstavišti PVA EXPO hostit 230 vystavovatelů z 35 zemí. Mezi českými vystavovateli je možné potkat i Českou mincovnu, která razí mimo jiné i všechny oběžné mince pro Českou republiku.

Mincovna si již potřetí pro veletrh připravila ročenku, ve které shrnuje všechny své aktivity z roků 2016 a 2017 a nechybí zde ani zajímavé informace ze zákulisí a také kompletní přehled všech ražeb mincovny za rok 2016, které není možné nikde jinde získat.

Kromě těchto cenných materiálů si mohou účastníci veletrhu také zakoupit speciální sadu oběžných mincí vyražených v roce 2017 ve špičkové kvalitě proof a umístěných ve výjimečném semišovém obalu.

Na své si na veletrhu přijdou nejen numismatici, ale také filatelisté nebo například sběratelé pohlednic či drahých kamenů.

Již tradiční výhodou veletrhu je možnost nechat si bezplatně ocenit vlastní sběratelské předměty či ohodnotit ryzost a pravost drahých kovů.

Velkou výhodou je také cena vstupného, která je pro jeden den pouhých 80 Kč, přičemž mládež do 18 let a ženy mají na veletrh již tradičně vstup zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám