Hlavní obsah

Největší moravský mezinárodní sraz skútrů počtvrté pohostí Rožnov pod Radhoštěm

Novinky, Zdenka Vaníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za tři týdny se v Rožnově pod Radhoštěm uskuteční čtvrtý ročník mezinárodního srazu skútrů. Na tuto dlouho očekávanou událost se sjedou nadšenci z celé střední Evropy v pátek 12. června do areálu Ranče Bučiska.

Foto: Tomáš Šimíček (Zvrchu & Zhora)

Rožnov pod Radhoštěm bude i letos dějištěm akce "Po Valašsku na skútru".

Článek

Do Rožnova pod Radhoštěm se sjedou milovníci a fanoušci jízdy na skútru na akci "Po Valašsku na skútru", aby se opět po roce potkali, předvedli své stroje a společně si vyjeli obdivovat krásy zdejší přírody. Organizátoři letos pro všechny přichystali několik novinek. První z nich, kterou přivítají s nadšením všichni skútraři jedoucí zdaleka, je prodloužení srazu na celý víkend.

Padne loňský rekord?

Na společnou vyjížďku se účastníci srazu sjedou v sobotu 13. června na rožnovském náměstí. Spanilá jízda všech vyšperkovaných strojů odstartuje kolem poledne. Organizátoři akce podle dosavadních ohlasů očekávají překonání loňského rekordu - na akci se už teď chystá přes 500 strojů. "Podle reakcí na sociálních sítích a různých motorkářských fórech se těšíme, že se loňská účast velmi pravděpodobně přinejmenším zdvojnásobí. Těší nás to, je to důkaz, že to děláme dobře, lidi sraz baví a Valašsko má co nabídnout," řekl organizátor akce Radek Rebroš. 

Sobotní odpolední program bude ve znamení soutěží, tomboly, volné zábavy a koncertů nejen pro účastníky srazu, ale i pro širokou veřejnost. "Pobavit se může přijít každý, určitě nebude litovat," dodal Rebroš.  

Nedělní jízda bude i letos ve znamení Libušína, národní kulturní památky, kterou před rokem zasáhl zničující požár. Zakončení srazu ve Valašském muzeu v přírodě je už tradicí. 

Reklama

Výběr článků

Načítám