Hlavní obsah

Nejdecká mateřská škola slaví šestašedesátiny, vypustí balónky s přáními Ježíškovi

Novinky, Vladimír Uhlíř

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prezentace k výročí založení mateřské školy v Nerudově ulici v Nejdku je k vidění ve výloze městské knihovny. V pátek odpoledne 9. prosince budou děti pouštět balónky s přáními Ježíškovi.

Foto: Vladimír Uhlíř

Budova Mateřské školy Nerudova, Nejdek

Článek

Určitě si nenechte ujít výlohu plnou dokumentů z dlouhé historie školy - zajímavé postřehy z kroniky školy od roku 1945, ale i výtvarné práce dětí a přehled jejich celoroční činnosti ze současnosti.

"Pamětníci si jistě spočítají, že prvním dětem z mateřské školky na Křižáku by mělo být téměř 70 let," říká Mgr. Dagmar Šimková, ředitelka dnešní mateřské školy v Nerudově ulici v Nejdku.

Ty dnešní děti pak v pátek 9. prosince v 15.15 budou pouštět balónky s přáními Ježíškovi. Akci pořádají ve spolupráci se Základní školou Nejdek, náměstí Karla IV., proto balónky vypustí na hřišti u základní školy.

Učitelky vzkazují maminkám a tatínkům, že s dětmi odchází ze školky ve 13.30 a rodiče si můžou vyzvednout děti přímo na hřišti nebo v 16.00 hodin ve školce.

Reklama

Výběr článků

Načítám