Hlavní obsah

Návštěvníci Zlatého jablka podpořili finanční sbírkou zlínskou onkologii

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncem ledna se Zlaté jablko jako jedno z míst ve Zlíně zapojilo do charitativního projektu Život je dar. Následujících čtrnáct dní zde probíhala sbírka, jejíž výtěžek dosáhl téměř 11 tisíc korun a poputuje v nejbližších dnech společně s dalšími vybranými prostředky na činnost zlínské onkologie.

Foto: Život je dar
Článek

Akce s bohatým kulturně hudebním programem přilákala do obchodního a zábavního centra v sobotu 24. ledna celou řadu návštěvníků, kteří se chtěli nejen podívat na atraktivní vystoupení pro děti i dospělé, ale především podpořit zajímavý projekt.

„Během sobotního dne zavítalo do Zlatého jablka přes 14 tisíc lidí, z toho 3922 přišlo v době konání programu, tedy mezi 18. a 22. hodinou,“ uvádí ředitel centra Jiří Kratochvíl.

Přispět na konto nadačního fondu VITA DONUM EST, který akci pořádal, pak měli možnost všichni během večera i v následujících dvou týdnech, kdy byla v hlavní pasáži centra umístěna speciální pokladnička. Do té se podařilo v tomto období nastřádat částku 10 819 Kč.

Nultý ročník charitativní akce Život je dar byl věnovaný Onkologickému oddělení KNTB, kterému organizátoři v nejbližších dnech předají šek na částku 153 515,14 Kč, kterou tvoří výtěžek ze vstupného od 1221 účastníků i těch, kteří přispěli na transparentní účet nebo do pokladničky ve Zlatém jablku.

Související témata:

Výběr článků

Načítám