Hlavní obsah

Nahlédnutí do ráje Emmy a Barbory Srncových s princeznami Zlatovláskou a Koloběžkou I.

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víkend 9. a 10. listopadu bude na Chvalském zámku bohatý na akce. V sobotu provází zámeckými výstavami princezna Zlatovláska, v neděli vás čeká nezbedná princezna Koloběžka I. Navíc v neděli od 15 hodin zavítají na zámek Emma a Barbora Srncovy na slavnostní otevření výstavy Nahlédnutí do ráje.

Foto: Emma Srncová
Článek

Pokud nevíte, jak si poradit s chladným listopadovým víkendem, určitě zavítejte na Chvalský zámek v Praze 9 - Horních Počernicích.

V sobotu od 10 do 17 hodin se koná Pohádková sobota s princeznou Zlatovláskou, kdy vás půvabná a něžná princezna provede výstavami Nahlédnutí do ráje Emmy a Barbory Srncových, Devatero pohádek Karla Čapka, celým zámkem i sklepením. Děti budou plnit úkoly jako statečný Jiřík, zasoutěží si a na výstavě si mohou hrát.

Neděle je na akce ještě bohatší. Po celý den od 10 do 17 hodin provází zámkem veselá, chytrá a nezbedná princezna Koloběžka I., která vám ukáže výstavy Nahlédnutí do ráje a Devatero pohádek Karla Čapka. Děti si vyslechnou její pohádku, budou soutěžit, hádat a hrát si, mohou se i projet na koloběžce po zámeckých chodbách.

Neděle vyvrcholí v 15 hodin slavnostním otevřením výstavy Nahlédnutí do ráje Emmy a Barbory Srncových za účasti obou dam - malířky a ilustrátorky Emmy Srncové i její dcery, herečky a malířky Barbory.

Pokud vám to ještě nestačí, pak od 17 hodin zavítejte k ohništi ve venkovním prostoru Chvalské tvrze a doneste si lampion či lucerničku, neboť tam začíná tradiční a oblíbená akce Počernická světýlka aneb Tajemným chvalským podskalím. Čekají vás pohádková zastavení, setkání s vílou Ohnivkou a závěrečné zahřátí u ohně.

Těšíme se na vás. Více na www.chvalskyzamek.cz, rezervace prohlídek s princeznami na tel. 281 860 130.

Související témata:

Výběr článků

Načítám