Hlavní obsah

Nahlédnout do psího světa mohou v neděli děti ve Zlatém jablku

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I poslední neděle v září bude ve zlínském Zlatém jablku věnována dětem. Tentokrát se v rámci pravidelného cyklu pohádkových nedělí setkají v sále multikina Golden Apple Cinema s veselým pořadem Pejskování. Představení začíná opět ve 14:00 hodin.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

V neděli 28. září si mohou děti ve zlínském multikině opět užít spoustu legrace a zábavy. Do svého psího světa, který je tak trošku naruby, je během představení plného písniček zavede zvědavý a neposedný pejsek Macík.

Pro malé návštěvníky a jejich rodiče je připravena řada veselých písniček, tanečků, zábavných her a povídání, které si pro ně připravil společně se svými kamarády Ladislav Dobeš. „Jednoduše neustále vymýšlíme nové a nové pejskoviny, protože kdo umí pejskovat, neví, co je nuda,” říká herec a autor celého představení.

Představení je určeno pro děti od 3 do 8 let, trvá 70 minut a proběhne v neděli ve 14.00 hodin v sále č. 1 multikina Golden Apple Cinema. Stejně jako u ostatních představení pro děti, která v letošním roce připravilo Zlaté jablko ve spolupráci s Golden Apple Cinema, čekají na všechny na návštěvníky drobné dárky.

Vstupenky si mohou zájemci rezervovat v pokladně multikina a vyzvednout nejpozději 30 minut před představením.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám