Hlavní obsah

Nahlásil znásilnění, nakonec sám skončil v poutech

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K nahlášenému znásilnění v Chlumecké ulici v Praze 9 pospíchali strážníci městské policie v sobotu 28. ledna. Nakonec se ukázalo, že šlo o dobrovolný pohlavní styk a oznamovatele zadržela policie.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

V sobotu brzo ráno vyjížděla hlídka Městské policie Praha k případu znásilnění u parovodu v Chlumecké ulici. Na místě se měla nacházet jak poškozená, tak útočník. Strážníci po příjezdu na místo nalezli obě tyto osoby a převezli je na služebnu Policie ČR k podání vysvětlení. Na služebnu se dostavil i oznamovatel.

Jaké překvapení čekalo na přítomné policisty a strážníky, když jim údajně napadená žena řekla, že pohlavní styk s údajným útočníkem měla dobrovolně a důvod volání na tísňovou linku, byla zřejmě žárlivost oznamovatele na muže, který měl ženu napadnout. Oznamovateli se nelíbilo, že se žena věnuje jinému muži, a tímto způsobem se ho chtěl zbavit.

„Nicméně následně skončil sám osmatřicetiletý bulharsky hovořící oznamovatel s pouty na rukou. Ukázalo se totiž, že je na jeho osobu vydán příkaz k zatčení Obvodním soudem v Berouně,“ doplnil mluvčí policie Tomáš Hulan.

Reklama

Výběr článků

Načítám