Hlavní obsah

Naháči v sobotu ovládnou olomoucký aquapark

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos už po třetí se v sobotu 20. října otevře olomoucký aquapark příznivcům koupání bez plavek. Zábava, atrakce, hry a volba Miss jsou součástí již tradiční akce Naturistická Olomouc - uskuteční se v době od 20 do 23 hodin.

Foto: Archiv naturista.cz

Koupání bez plavek je podle příznivců naturismu zdravé a hravé

Článek

Akce Osušky povoleny, plavky zakázány je otevřena všem, v Olomouci ji navštěvují hlavně páry a rodiny s dětmi. Kromě koupání bez plavek jsou pro zájemce připraveny i různé atrakce jako je aquazorbing, soutěže či malování na tělo.

V sobotu budou naturisté volit regionální Miss Natura. Nejpůvabnější a nejšikovnější dívka či žena pak bude reprezentovat Hanou na celostátním finále v listopadu v Praze-Čestlicích, kde předloni o stupně nejvyšší bojovala soutěžící z Litovle.

Ve zdejším centru se naturisté setkávají pravidelně čtyřikrát ročně. Sobotní akce bude třetí v řadě, další naplánoval organizátor a provozovatel serveru naturista.cz Ivo Žurek na první prosinec. Ten podobné akce pořádá i v jiných aquaparcích v Čechách a na Moravě.

Pokud vás koupání bez plavek oslovilo, ale v sobotu nebudete mít čas, nezoufejte. Naturistické koupání se v aquaparku koná zhruba čtyřikrát ročně, letos je na programu ještě 1. prosince. Další termíny mají organizátoři domluvené na únor a březen příštího roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám