Hlavní obsah

Na závodišti ve Velké Chuchli své síly místo koní změří mladé kapely

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 23. února se hala dostihového závodiště v pražské Velké Chuchli promění nejen v koncertní, ale i ve výstavní sál. Proběhne zde totiž první ročník soutěže mladých kapel Rock Competition.

Foto: Ondřej Suchochleb

Rock Competition

Článek

Veřejnosti se hala otevře ve 14 hodin, kdy si návštěvníci budou moci prohlédnout například hudební nástroje značky Jolana. Pro ty zvídavější budou připraveny také různé workshopy, prostřednictvím nichž je do tajů hudebního světa zasvětí například známý český kytarista Petr Henych.

Samotná soutěž kapel odstartuje v 18 hodin a představí se v ní bandy jako Desort, Scarlett Avenue, Daily Project, Sex Before Wedding a další. Kromě nich během večera vystoupí také dvě nesoutěžní kapely. Ze Vsetína zavítají do Prahy Criminal Colection, kteří jsou v současné době mnohými považováni za špičku české pop-punkové scény, svůj alternativní rock publiku představí pražští Five O´clock Tea.

O tom, kdo se stane vítězem Rock Competition, budou svými hlasy rozhodovat pouze a jen návštěvníci akce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám