Hlavní obsah

Na zářijovém bleším trhu se možná najdou i hotové poklady

Novinky, Lenka Zvonková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V garážích i na půdách se skrývají předměty, které si jejich majitelé nedovolí vyhodit. Buď jim brání citová pouta, nebo čekají na dobu příhodnou, kdy ještě věci dojdou slávy. Vedle nich se ale najdou i předměty nepotřebné, které přesto mohou mít pro jiného nevídanou hodnotu.

Foto: Lenka Zvonková

Klobucké hospodářské trhy

Článek

Pokud se také vy rozhodnete udělat ve svých domácnostech, garážích i zahradách probírku, můžete své „zboží“ prodat třeba na bleším trhu. Jeden takový se chystá ve Valašských Kloboukách na pátek 7. září při Klobuckých hospodářských trzích.

„Bleší trh je atraktivní jak pro prodávající, kteří zde mohou zpeněžit nejrůznější věci, co už doma nepotřebují, tak pro kupující, kteří zase mohou natrefit na předměty, které se jim hodí. V podobných výprodejích se může nezřídka stát, že narazíte na učiněné poklady,“ řekla pořadatelka Radka Brtišová.

„Prakticky je možné na bleším trhu nabídnout takřka cokoliv od oblečení po součástky do auta, jakékoli vybavení kuchyně a domácnosti, hračky či umělecké a sběratelské předměty. Prodejci mohou přinášet věci použité, ale i nové, které se jim nehodí,“ poznamenala. Prodej bude bez poplatku.

Pro bleší trh bude při Klobuckých hospodářských trzích před městským muzeem vyčleněn zvláštní prostor, kde budou mít prodejci připravené stoly. Každý, kdo bude chtít něco prodat, ale třeba také vyměnit a darovat, by se tedy měl přihlásit předem na telefonu 733 131 655 či e-mailu brtisova@mu-vk.cz a zamluvit si místo.

Trh bude probíhat od 12 do 17 hodin. Vedle speciálních bleších nabídek drobných prodejců bude k dostání i tradiční farmářský sortiment zeleniny, ovoce, sýrů, pečiva a dalších regionálních produktů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám