Hlavní obsah

Na vánočním kluzišti v Ostravě se stále bruslí

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční kluziště v Ostravě na Masarykově náměstí je stále, již od loňského 30. listopadu, v provozu. Na kluzišti je den co den nabito. Kluziště využívali žáci škol i veřejnost. Projekt OSTRAVA!!! Evropské město sportu 2014 se tak uplatňuje v praxi.

Foto: Josef Zajíc

Vánoční kluziště v Ostravě s Rádiem Helax 30.1.2014

Článek

Čtvrteční odpoledne od 17.00 hodin se dětem na ledě věnovali redaktoři a moderátoři Rádia Helax, kteří pro právě bruslící děti připravili spolu s tučňákem Rudolfem rozličné soutěže o CD a další drobné ceny.

Děti se nejprve pokoušely tučňáka Rudolfa překonat v hokejové brance, což se jim většinou podařilo, a pak DJ Lowa s moderátorkou Petrou připravili závod dvojic ve slalomu. Zábavná hodinka uplynula coby dup, ale bruslení pokračovalo do večerních hodin.

Veřejné bruslení bude na Masarykově náměstí pokračovat až do 2. února a pak v pondělí 3. února bude postupně demontováno. 

Pořadatelé ze SAREZA týmu děkují za přízeň všem, kteří se bruslení zúčastnili, a věří, že se se všemi setkají opět na konci roku 2014 - to již popáté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám