Hlavní obsah

Na Uherskohradišťsku zahynul při nehodě mladý řidič

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při dopravní nehodě zahynul v pondělí 10. prosince krátce před jedenáctou hodinou dopoledne u Drslavic na Uherskohradišťsku řidič osobního vozidla.

Foto: Policie ČR

Při nehodě neměl mladý řidič šanci přežít.

Článek

„Mladý muž jel od Uherského Hradiště směrem na Uherský Brod. Prozatím z nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s právě projíždějícím nákladním autem. Při nehodě utrpěl zranění, kterým na místě podlehl,“ informovala policejní mluvčí Milena Šabatová.

Šoféra nákladního auta převezli záchranáři do nemocnice v Uherském Hradišti k ošetření. „Alkohol u něj vyloučila dechová zkouška,“ uvedla mluvčí.

Tragická dopravní nehoda na několik hodin zablokovala hlavní silniční tah na Slovensko a řidiči museli využívat objízdné trasy přes Veletiny, Havřice a Drslavice.

„Po skončení vyšetřování vyprostili mrtvé tělo řidiče z vraku osobního vozidla hasiči ze stanice Uherský Brod,“ doplnila Lucie Javoříková.

V letošním roce je to šestá smrtelná dopravní nehoda v okrese Uherské Hradiště.

Související témata:

Výběr článků

Načítám