Hlavní obsah

Na Skalku míří motorkáři a rockeři

Novinky, Petra Černobilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skalku v Ostravě-Porubě obsadí o víkendu motorkáři a také rockeři. Konat se tu bude další ročník motorkářského srazu podpořený velkolepou oslavou prvních narozenin rockového rádia.

Foto: Robert Burša

Plakát s programem

Článek

„Motorkářský sraz zahájí stejně jako každý rok spanilá jízda Ostravou a okolím. Vyjede symbolicky od prodejny Harley Davidson v Ostravě krátce před 14. hodinou a cíl je jasný. Pojedeme na Skalku,“ řekl organizátor Robert Burša.

Na víkendovém sjezdu nebudou chybět koncerty rockových kapel, exkluzivní ohňová show, rockotéka a pány jistě potěší i soutěž o nejhezčí KOZZI.

„Ani fotbaloví fanoušci nebudou ochuzeni. Jak naši hrají, jaký je aktuální stav, tak to se dozví od moderátorů. Pokud ale budou chtít vidět zápas s Polskem na vlastní oči, budou mít možnost v restauraci. Budou tam připraveny obrazovky,“ uklidnil fotbalové fandy Robert Burša.

Letošní ročník motosrazu na Skalce bude výjimečný, protože na něm své první narozeniny oslaví rockové rádio Radio Čas Rock. „Slavit začneme od 19.30 hodin a bude to oslava opravdu se vším všudy a ve velkém stylu. Na všechny příznivce kvalitní rockové hudby se velmi těšíme,“ řekl ředitel rádia Roman Jeřábek.

Celým dnem budou provázet moderátoři Radia Čas Rock, kteří se až do ranních hodin postarají o pořádný rockový nářez.

Více informací o víkendovém motosrazu na Skalce v Ostravě-Porubě se dozvíte na www.motoskalka.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám