Hlavní obsah

Na Silvestra vystoupí v Malostranské besedě Ivan Hlas Trio

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská Malostranská beseda oslaví Silvestra ve společnosti Ivana Hlase a jeho hostů. Diváci se mohou těšit na známé hity jako Malagela, Karlín či Na kolena a především skladby z poslední desky Vítr ve vlasech, která vloni vyšla po celých šesti letech. Koncert začne od 20.30 hodin.

Foto: Archív Malostranská beseda
Článek

„Ivan Hlas dokáže vytvořit textově krásné, melodické a nepodbízivé písně, které se téměř každého dotknou. Divákům nabízí komornější pojetí písní, které tak získávají jiný rozměr, kterému však nechybí dynamika a síla a naopak dává prostor vyniknout jejich kvalitě, profesionalitě a muzikantství. Z trojice vynikajících muzikantů (Ivan Hlas, Jaroslav „Olin“ Nejezchleba a Norbi Kovács) vyzařuje neuvěřitelná pohoda, radost a vyladěná souhra. Nás může jen těšit, že silvestrovský koncert Ivana Hlase je beznadějně vyprodaný,“  uvedl k silvestrovskému koncertu Ivana Hlas Tria šéf produkce Malostranské besedy David Pešek Dvořák. 

Fanoušci Ivana Hlase, na které se na Silvestra nedostalo, nemusí zoufat. Již 25. Ledna vystoupí I Ivan Hlas v Malostranské besedě spolu s tzv. Pokojovým triem. Občasné sdružení tvoří vedle Hlase také Jiří Šlupka Svěrák a Eduard Kuhn.

„Speciálním hostem koncertu bude uskupení Tajemoje. Další koncert Ivana Hlase je pak u nás v plánu 10. února a vstupenky jsou již v prodeji,“ dodal David Pešek Dvořák. 

Reklama

Výběr článků

Načítám